De werking van het algoritme van Instagram (2019)

Instagram Algoritme 2019

Instagram heeft voor de zoveelste keer weer het algoritme aangepast. Instagram bepaald aan de hand van verschillende factoren welke foto’s jij als eerst te zien krijgt, dit noemt men het algoritme. Je hebt de laatste tijd vast wel eens gehoord dat je vaak actief moet zijn op Instagram om sneller gezien te worden. Dat klopt helemaal. Als je dit artikel verder leest dan zal je meer te weten komen over hoe Instagram nu precies écht denkt. 

 

Hoeveel tijd besteed jij aan Instagram?

Horloge

Je kunt uren lang op Instagram zitten maar als je alleen maar foto’s liket of door de Instagramfeed heen scrolt dan zal dit weinig opbrengen als het aankomt op volgers en likes terug krijgen. Instagram beloont de mensen die écht actief zijn op Insta. Wat bedoelen we hiermee? Voor Instagram is het belangrijk dat je veel interactie hebt met je volgers. Wanneer iemand een reactie achterlaat onder je foto, dan is het zeker van belang om hier terug op te reageren. Insta ziet dit namelijk als een relatie tussen 2 personen.

Niet alleen het terug reageren op comments is belangrijk, ook is het van belang dat je op regelmatige basis een foto post, denk aan 3 of 4 keer in de week. Zo blijft je profiel levent en zal Instagram jouw foto’s beter vindbaar maken. 

Hoe effectiever je gebruik maakt van Instagram, hoe meer volgers en likes je dagelijks zal ontvangen!

 

 

Maak gebruik van Instagram stories

Instagram Verhaal

Misschien heb je het al wel eens gedaan; een verhaal geplaatst op je Instagram-Story. Wanneer je een verhaal plaatst dan betekent dit dat je een foto of video online gooit die voor 24 uur lang zichtbaar blijft. Na 24 uur zal de foto/video terug verdwijnen.

Wist je dat je dankzij het gebruik van Instagram-story nog meer interactie kunt creëren met je volgers? Ook hier houd instagram je weer in de gaten!
Maak zeker gebruik van “poll, locatie, vragen etc..”, hierdoor krijg je meer contact met je volgers en ook ontvang je hierdoor meer profielbezoekers. 

 

 

Geen tijd om je Instagram te onderhouden?Likes En Volgers

Wil je graag meer likes of volgers ontvangen maar heb je niet zoveel tijd om te voldoen aan het algoritme van Instagram? Wij van like4you.nl hebben een automatiseerpakket voor jouw! Je instagram zal geautomatiseerd worden en je hoeft hier zelf niks voor te doen! Alles gaat vanzelf.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *