Het onderstaande doen wij niet meer. Neem aub hierover geen contact met ons op.

 

Facebook bevat inmiddels miljoenen (bedrijfs)pagina’s. Deze pagina’s zijn allemaal ooit aangemaakt door iemand. Niet al deze pagina’s worden actief onderhouden en gebruikt. Sommige pagina’s hebben veel likes en staan eigenlijk volledig stil. Zonde! Denk er daarom eens over na om zo’n ongebruikte Facebookpagina te kopen aan Like4you. Wij kopen en verkopen leuke pagina’s op vanaf 5.000 likes.

 

Wat?

Veel pagina’s op Facebook staan stil. Mensen hebben geen tijd meer om de pagina bij te werken of de werkzaamheden zijn gestaakt en de beheerder van de Facebookpagina is vergeten om de pagina te verwijderen. Deze pagina’s hebben vaak al een grote groep volgers. Deze stille volgers hebben vaak niet door dat ze een ‘vergeten’ pagina volgen, waardoor het aantal volgers gelijk blijft. Het kopen van een Facebookpagina kan dus meteen een heleboel volgers opleveren.

Wie?

Het kopen van een Facebookpagina is ideaal voor iedere startende ondernemer. Het krijgen van veel volgers kan een moeizaam en langzaam proces zijn. Er moet een actie worden uitgezet of likes moeten worden ingekocht. Het is voor starters makkelijker om een bestaand Facebookaccount met een groot aantal volgers over te kopen.

Waarom?

Het voordeel van het kopen van een lopende Facebookpagina met een groot aantal volgers is tijdwinst. Je hoeft namelijk niet meteen tijd en geld te steken in het creëren van een succesvolle Facebookpagina. Het enige wat je hoeft te doen, is de gegevens aanpassen en te gaan posten.

Hoe?

Het aanpassen van de gegevens is heel erg gemakkelijk. Als je naar ‘informatie’ gaat op de pagina zelf, kun je alle gegevens aanpassen. Vervolgens ga je naar het kopje ‘instellingen’ rechts bovenaan en je stelt daar de instellingen in zoals jij ze prettig vindt. Nu ben je bijna klaar. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de berichten van de oude eigenaar verwijderen en je eerste post te plaatsen. Je bereik zal meteen enorm groot zijn!

Wanneer?

Het beste moment om een bestaand Facebook-account te kopen is, net na de start van de onderneming. Vanaf dat moment kun je meteen op Facebook posten. Deel bijvoorbeeld dat je net geopend bent en wat je verkoopt of aanbiedt. Of gooi meteen een actie online. Plan de eerste weken steeds een informatief bericht in. Zo leert je volger jouw bedrijf meteen goed kennen.

Een goede tip voor starters is dus het kopen van een bestaand Facebook-account dat niet gebruikt wordt. De gegevens van jouw bedrijf zijn makkelijk in te voeren en ook heb je de instellingen binnen een mum van tijd aangepast aan jouw wensen. Na het doorvoeren van alle aanpassingen, hoef je nog maar één ding te doen: de pagina vullen! Deel interessante informatie en wissel dat af met wat luchtigs; foto’s werken bijvoorbeeld altijd goed! Succes!