Het onderstaande doen wij niet meer. Neem hiervoor aub geen contact over op met ons.

 

Stel: je hebt een bedrijfspagina op Facebook en je doet er niks mee. Je hebt je bedrijfsvoering gestaakt of hebt geen tijd meer om een pagina als hobby te onderhouden. De pagina staat online, maar de vraag is wat de toegevoegde waarde er dan nog van is! Voor jou en voor Facebook eigenlijk helemaal niks. En dat is natuurlijk zonde. Zorg dus dat de pagina weer van waarde wordt en verkoop het account aan iemand die wel geïnteresseerd is en de tijd heeft.

Wij kopen en verkopen pagina’s van 4.000 likes of meer. U kunt ons onder andere contacten via het contactformulier.
Pagina’s waarvoor helaas geen interesse is zijn FB groepen of pagina’s van winkels. Om uw pagina te kunnen beoordelen hebben wij van u de pagina naam nodig. Een link sturen is natuurlijk nog handiger zodat er geen verwarring ontstaat wanneer iemand een soortgelijke naam in gebruik heeft.

 

Wat?

Steeds meer beginnende bedrijven willen starten met een Facebookpagina met veel likes. Dat betekent dat zij óf meteen een actie moeten inzetten óf de likes moeten kopen. Deze starters hebben daar niet altijd zin in. Ze moeten (veel) werk verrichten en beginnen het liefst met een pagina die al body heeft. Als jij niks met je Facebookpagina doet en veel likes hebt, is het mogelijk om deze pagina te verkopen. Je verdient er zelf een bedrag aan en helpt een startende ondernemer het netwerk uit te breiden.

 

Wie?

Vooral startende ondernemers zullen in jouw pagina geïnteresseerd zijn, maar ook bedrijven die al lang bestaan en nog nooit iets met sociale media hebben gedaan, kunnen een beroep op je doen. Deze laatste groep is momenteel erg klein, maar hij bestaat nog wel. Op het moment dat zo’n ondernemer besluit om iets met social media te gaan doen, wil hij niet bij 0 beginnen. Het kopen van een draaiende pagina met tal aan volgers is dan een goede oplossing voor deze ondernemer.

 

Waarom?

De ondernemer koopt de pagina namelijk, omdat hij snel zijn netwerk wil uitbreiden. Door de likes die jouw pagina al bezit, hoeft de ondernemer alleen maar de gegevens aan te passen, jouw oude posts te verwijderen en zelf een post te plaatsen. Op het moment dat hij dat doet, bereikt hij meteen alle mensen die in het netwerk van de verkochte Facebookpagina zitten.

 

Hoe?

De beste verkoopmanier is het aantonen van het bereik. Denk je erover om de pagina te verkopen, plaats dan een aantal berichten op de pagina, zodat je statistieken kunt overhandigen. Potentiële kopers zijn altijd op zoek naar statistieken. Ze willen immers waar voor hun geld. Door middel van de posts die je in de testfase plaatst, kun je laten zien hoeveel mensen de Facebookpagina daadwerkelijk bereikt.

 

Deal rond

Wanneer de koper onder de indruk is van de resultaten, is de kans groot dat hij of zij over gaat tot het kopen van jouw, dan oude, Facebookpagina. Voordeel voor de koper is een groot bereik, zonder dat hij of zij daar veel moeite voor hoeft te doen en jij profiteert van een mooi bedrag voor een product dat je toch niet (meer) gebruikt. Een win/winsituatie voor alle partijen!