Wanneer je een privé profiel op Facebook hebt, en daar niets meer mee wilt doen, dan kun je deze aan ons verkopen. Wij geven je, afhankelijk van het account, daar een leuke prijs voor terug. Direct verkopen, snel geld.

prive profiel verkopen facebook

Waarom Facebook profiel verkopen

Het kan zijn dat je ooit een profiel hebt aangemaakt op Facebook maar daar nooit iets mee gedaan hebt. Het kan ook zijn dat je een profiel hebt met een x-aantal vrienden, maar er eigenlijk heel weinig mee doet. Wat het geval ook is, bij ons kun je snel en eenvoudig je Facebook profiel verkopen voor een goede prijs.

 

facebook duimHoe gaat de verkoop in zijn werk

Het verkopen gaat heel eenvoudig. Wij hebben alleen de inloggegevens van het account nodig, meer niet. Wanneer je deze aan ons overdraagt, dan is de verkoop rond en krijg je binnen 24 uur het afgesproken bedrag per bank uitbetaald. Uitbetalen via Paypal is ook mogelijk.

 

Nederlandse en Belgische profielen

Wij hebben alleen interesse in Nederlandse en Belgische Facebook profielen. Alle andere landen wekken niet onze interesse. Stuur gerust je profielnaam door om erachter te komen wat hij waard is.

 

Veel gestelde vragen

Een van de veelgestelde vragen is wat wij met het profiel gaan doen. Wij gaan het profiel omtoveren waarbij de naam en foto’s veranderd worden. Jouw identiteit wordt dus niet hergebruikt! Je mag ook uiteraard, voordat je deze aan ons overdraagt, de foto’s vervangen of verwijderen.

 

Zakelijke- en bedrijfsprofielen

Wij kopen ook zakelijke FB profielen op, van zowel bedrijven als particulieren. Heb je een fanpage, community, of andere pagina? Laat het ons dan direct weten. Ook hier geldt dat alleen Nederlandse en Belgische account onze interesse hebben.

 

✅Je Facebook prive profiel verkopen doe je dus het beste bij ons!