Gratis Facebook evenement promoten

Facebook Event Promoten

Heb jij een Facebook evenement aangemaakt en wil je graag dat het event een groot succes wordt? Dan is dit artikel zeker interessant voor jou. Wij gaan namelijk allerlei tips geven over hoe je het Facebook evenement gratis kunt promoten. 

 


Tip 1: Zorg dat de content gedeeld wordtFoto Delen

Het is van groot belang om goede content te posten, hiermee bedoelen we o.a. afbeeldingen en video’s. Plaats foto’s van de locatie van het evenement, foto’s van beroemde mensen die aanwezig gaan zijn, een video van de after party van vorig jaar etc… 

Hoe meer je post, hoe meer mensen het zien voorbij komen. Maak je de afbeelding interessant, dan gaan mensen het bericht delen. Door het delen van de afbeeldingen en video’s wordt je Facebook evenement vaker bekeken waardoor je kans hebt dat mensen zich op “aanwezig” gaan zetten.

Ook heb je de mogelijkheid om in onze webshop Facebook shares en Facebook likes te kopen

 


UitgenodigdTip 2: Nodig zoveel mogelijk mensen uit  

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen gaan uitnodigen, nodig je maar 10 mensen uit? Dan heb je grote kans dat maar 1 persoon een antwoord geeft op de uitnodiging. Nodig dus heel je vriendenlijst uit, ook kan je aan je vrienden en familie vragen of ook zij hun vriendenlijst willen uitnodigen.
Hoe meer uitnodigingen er verstuurd worden, hoe meer mensen op “geïnteresseerd” gaan klikken. Hoe meer interesses er zijn, hoe meer je evenement populariteit uitstraalt!

Ps. Op onze webshop kan je ook een product kopen dat misschien wel heel interessant is voor jou! Wij verkopen namelijk producten voor een Facebook evenement, neem snel een kijkje na het lezen van dit artikel. 

 


Tip 3: Werk samen met een influencerSamenwerking Influencer

Tegenwoordig zijn er genoeg mensen op Instagram en Facebook met een heel groot bereik. Deze mensen worden vaak gevraagd om een samenwerking aan te gaan met een bedrijf.
Wanneer je een influencer benaderd, kan je vragen of degene gratis jouw evenement wil promoten. Vaak is dit geen probleem voor hen! Zo geef je het Facebook evenement meer bekendheid. 

 


Tip 4: Zorg voor een winactie 

Winacties trekken vaak mensen aan, het is dus slim om een winactie te organiseren.
Er zijn verschillende winacties die je kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan: een gratis fles uitdelen of een gratis meet & greet of korting op het ticket… Er zijn genoeg mogelijkheden!
Maak een goed plan zodat de winactie viraal gaat, zeg bijvoorbeeld “Om deze fles te kunnen winnen moet je 5 vrienden uitnodigen voor dit evenement.”
Dit is een slimme manier om het Facebook evenement snel en makkelijk te laten verspreiden.

 


Dit waren onze tips om een Facebook evenement tot een succes te maken. Vergeet niet om nog even in onze webshop rond te kijken, misschien hebben wij wel interessante Facebook producten voor je!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *