Like4you werkt samen met grote Nederlandse Facebookpagina’s en diverse websites. Op deze Facecbookpagina’s worden uw kanalen gepromoot en kan Like4you de meest relevante Nederlandse bezoekers bereiken die er voor u toe doen. Dit combineren wij met traditionele promotie. Op deze manier kunnen wij duizenden echte Nederlandse mensen aantrekken die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

 

Van bestelproces tot levering

1. Kies het aantal likes en bestel

Kies het gewenste aantal Facebook pagina likes en plaats dit in het winkelmandje. Tijdens het afrekenen wordt de paginanaam gevraagd. Deze kunt u kopiëren en plakken. Het systeem controleert of de opgegeven paginanaam juist is. U kunt betalen met Ideal, Paypal, en vele andere betaalmogelijkheden. Op de aankoopbon (factuur) staat de btw. De likes worden geleverd in het aantal uren dat het klokje naast de bestelling aangeeft. Deze tijd is een schatting. Meestal zijn de Facebook likes eerder geleverd.

2. Factuur en bevestiging

Zodra u besteld heeft ontvangt u per direct een bevestiging van uw bestelling. In dit zelfde mailtje ontvangt u uw factuur en overige informatie over uw bestelling.

3. Start campagne

Uw campagne wordt gestart zodra de betaling binnen is. Wij sturen de likes naar URL die u aangegeven heeft tijdens uw bestelling. Wij werken handmatig en kunnen daarom precies in de gaten houden hoe u campagne verloopt. U bestelling wordt binnen 48 uur opgepakt. En de likes stromen dan binnen op de opgegeven Facebook pagina.

4. Promotie en aflevering

Zodra de bestelde hoeveelheid likes behaald zijn wordt de promotie stop gezet. U krijgt een melding in uw mail zodra de likes behaald zijn. De minimale aflevertijd van de likes is 24 uur. Hoe groter de bestelling hoe langer het duurt voordat het bestelde likes gehaald is. Dit komt doordat wij enkel met echte Nederlandse Facebook likes werken en het handmatig werk is.

5. Uw campagne is succesvol afgerond

Gefeliciteerd! U heeft uw eerste aankoop op Like4you.nl afgerond. Veel plezier met de nieuwe likes/volgers. Tot de volgende keer!