Wij zijn met vakantie

Dit jaar gaan wij gezamenlijk op vakantie wat betekent dat alle collega’s op hetzelfde moment  met vakantie gaan. Statistisch gezien is deze periode de rustigste periode in het jaar. Vandaar dat we voor deze periode hebben gekozen. Wij hopen dat u hiervan zo min mogelijk hinder ondervind.

Met vakantie van / tot:

  • van Woensdag 26 juni 2019
  • t/m Vr 5 juli 2019

 

Bestelling gedaan vóór  26 juni

Heeft u een bestelling gedaan voordat wij op vakantie gingen, dan loopt deze in principe gewoon door. U ontvangt tijdens onze vakantie geen bericht dat uw bestelling klaar is. Dit controleren wij namelijk altijd handmatig.

Telefoon en email worden tijdens onze vakantie niet beantwoord. Indien u een email stuurt, vermeld dan altijd uw bestelnummer zodat wij uw vraag sneller kunnen beantwoorden.

 

Probleem met levering

Normaal lopen de bestellingen gewoon door maar het kan wel eens voorkomen dat wij iets moeten bijsturen of opnieuw moeten opstarten. Tijdens onze vakantie kunnen wij dit helaas niet. Indien u een probleem ondervind met uw bestelling, bijvoorbeeld wanneer de teller niet verder oploopt, dat kunt u ons een mail sturen waarin u het bestelnummer meestuurt. U mag ook de mail beantwoorden die u het laatst van ons heeft gekregen. Hierin staan meestal alle besteldetails. Dan pakt onze supportafdeling deze meteen op na onze vakantie.

 

 

Bestelling gedaan vanaf 26 juni

Heeft u bij ons een bestelling geplaatst tijdens onze vakantie? Dan gaan wij pas aan de slag na vrijdag 5 juli. De levertijd gaat pas in op het moment dat u van ons een mail terugkrijgt waarin wij “Start” of “Update” in het onderwerp zetten en de bestelling persoonlijk in behandeling nemen. Dat wil zeggen dat wij ook een screenshot meesturen waarop het huidige aantal likes/volgers/abonnees zichtbaar is. Wij zijn vanaf 8 juli weer telefonisch bereikbaar.

 

Korting voor uw geduld

Tijdens onze vakantie kunt u wel een bestelling plaatsen, maar deze pakken wij pas na onze vakantie op. Om uw geduld te belonen kunt u gebruik maken van een speciale kortingscode. Vul tijdens het afrekenen deze code in en uw korting wordt direct verwerkt: ikhebgeenhaast