Veel Gestelde Vragen

Hoe plaats ik een bestelling?

Ga naar het product dat je wilt bestellen > vul je gebruikersnaam of url in > kies het aantal (likes, volgers, views) dat je wilt bestellen > stop het product in de winkelmand > reken af op de afrekenpagina.

Wat is de levertijd?

De levertijd wordt meestal op de productpagina weergegeven. We streven ernaar alle producten vrijwel direct op te starten en verzenden. Grotere bestellingen nemen vaak meer tijd in beslag. Dit heeft niet met onze servers te maken, maar ermee te maken dat we ervoor zorgen dat je bestelling veilig verloopt.

Zien de profielen er echt uit?

In de meeste gevallen zien de profielen er echt uit. Dit geldt voor Instagram, YouTube, Facebook, Twitter, Linkedin, TikTok. We doen ons best om de profielen er zo echt mogelijk uit te laten zien. Ze hebben meestal een profielfoto, bio en wat content geplaatst. Het verschil is dat de profielen niet actief zullen zijn.

Voor andere platformen kan het soms afwijken. Vraag naar de kwaliteit als je het zeker wilt weten.

Hebben jullie mijn wachtwoord nodig?

Wij hebben geen wachtwoord nodig van je account. Dit geldt voor elk platform. Wij sturen vanuit kanalen van partners de likes, volgers, views en reacties naar je profiel of kanaal. Je hoeft verder niets te doen.

Waarom moet mijn profiel openbaar staan?

Wanneer je profiel op privé staat kunnen alleen je eigen volgers je berichten liken, delen, reageren, bekijken, etc. Je kunt dan ook geen nieuwe volgers ontvangen. Om volgers, likes, views, etc. te kunnen ontvangen dient je profiel daarom altijd openbaar te zijn. Na de levering kun je je profiel weer op privé zetten, maar helaas vervalt de garantie dan wel.

Hoe komen de likes op mijn account?

De kanalen met wie wij samenwerken zijn zo groot dat wij met bijna 100% kunnen zeggen dat wij je likes gemakkelijk op het door jouw opgegeven kanaal krijgen. Wij doen dit door verwijzingen naar jouw kanaal te geven en mensen te activeren om jouw kanaal te gaan volgen/ liken.

Waarom zijn likes voor mijn bedrijf van belang?

Een groot aantal volgers op facebook geeft vertrouwen naar de consument toe. Het geeft jouw bedrijf aanzien. En ook al is jouw bedrijf misschien nog relatief klein door een groot aantal volgers/ likes lijkt dit anders voor de consument.

Daarnaast is het vergroten van jouw facebookkanaal ook de perfecte branding tool. Jouw bedrijf krijgt meer naamsbekendheid en zal meer onder de aandacht worden van jouw doelgroep komen.

Hoe kan ik betalen?

De betalingen verlopen via mollie, cardinity en coinbase. Je kunt betalen met iDeal, Belfius Direct Net, SEPA-incasso, SOFORT Banking, KBC/CBC Betaalknop, overboeking, Creditcard, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en USDC.

Mocht je op zoek zijn naar een andere betaalmethode, kun je altijd contact met ons opnemen.

Kan ik als bedrijf bij jullie bestellen?

Ja, dat kan zeker. Wij zijn in Engeland geregistreerd en vallen daarom buiten het toezicht van de ACM en zullen daarom jouw gegevens nooit doorsturen. Wel wilt de ACM dat we je erop wijzen dat het niet is toegestaan om bedrijfsmatig ‘engagement’ te kopen. Wij laten de verantwoordelijkheid over aan jou.

Is deze dienst veilig om te gebruiken?

Wij hebben zelf nog nooit ondervonden dat een klant niet tevreden was met de nieuwe likes/ volgers. De kanalen waarop de likes verkregen werden kregen na het afronden van de bestelling meer bereik, meer likes en meer omzet.

Wat als mijn volgers, likes of views minder wordt?

Je kunt in dat geval gratis gebruik maken van de 30 dagen refill garantie. Je maakt hiervan gebruik door ons even een mailtje te sturen of door de contact knop te gebruiken rechts onderin de pagina. Wij zullen dan handmatig de refill voor je aanzetten.

Kan mijn account geblokkeerd worden?

Wij hebben nog nooit ondervonden dat een klant zijn account werd geblokkeerd. Wij hebben inmiddels bijna duizend klanten gehad en verwachten dit ook nooit mee te gaan maken.

Kunnen jullie de likes of volgers weer weghalen?

Nee dit kunnen wij niet omdat wij de profielen niet beheren omdat dit in de meeste gevallen echte profielen zijn van echte mensen. Je kunt zelf wel handmatig volgers van jouw pagina of account verwijderen.

Krijg ik ook een factuur?

Je ontvangt per mail, na de bestelling, een bevestiging met daarin een factuur.