Hebben jullie het wachtwoord nodig van mijn Facebook account?

Wij hebben geen wachtwoord nodig van uw Facebookaccount of van iets anders. Wij sturen vanuit kanalen van partners de likes naar uw kanaal. U hoeft verder niets te doen.

Hoe komen de likes op mijn account?

De kanalen met wie wij samenwerken zijn zo groot dat wij met bijna 100% kunnen zeggen dat wij uw likes gemakkelijk op het door u opgegeven kanaal krijgen. Wij doen dit door verwijzingen naar uw kanaal te geven en mensen te activeren om uw kanaal te gaan volgen/ liken.

Waarom zijn likes voor mijn bedrijf van belang?

Een groot aantal volgers op facebook geeft vertrouwen naar de consument toe. Het geeft uw bedrijf aanzien. En ook al is uw bedrijf misschien nog relatief klein door een groot aantal volgers/ likes lijkt dit anders voor de consument.

Daarnaast is het vergroten van uw facebookkanaal ook de perfecte branding tool. Uw bedrijf krijgt meer naamsbekendheid en zal meer onder de aandacht worden van uw doelgroep komen.

Zijn er ook andere betaalmogelijkheden?

Ja zeker, als u een berichtje naar ons stuurt via het contactformulier kunnen wij altijd kijken naar andere mogelijkheden en samen tot een passende oplossing komen.

Is onze dienst veilig om te gebruiken?

Wij hebben zelf nog nooit ondervonden dat een klant niet tevreden was met de nieuwe likes/ volgers. De kanalen waarop de likes verkregen werden kregen na het afronden van de bestelling meer bereik, meer likes en meer omzet.

Kan mijn account geblokkeerd worden?

Wij hebben nog nooit ondervonden dat een klant zijn account werd geblokkeerd. Wij hebben inmiddels bijna duizend klanten gehad en verwachtten dit ook nooit mee te gaan maken.

Hoelang duurt het voor de likes op mijn kanaal staan?

Wij hebben op de bestelpagina een klokje neergezet met een tijd ernaast. Deze tijd is een schatting van hoelang wij erover denken te gaan doen om de bestelling af te ronden. Echter is het in praktijk vaak sneller.

Kunnen jullie de likes of volgers weer weghalen?

Nee dit kunnen wij niet. U kunt zelf wel handmatig volgers van uw pagina verwijderen.

Krijg ik ook een factuur?

U ontvangt per mail, na de bestelling, een bevestiging met daarin een factuur.