Over Like4you

Like4you.nl is in 2015 opgericht en verzorgd de online campagnes van vele bedrijven. Veel webshops, reisbureau’s en andere bedrijven kiezen ervoor om Like4you de likes/ volgers te laten verzorgen voor hun Instagram, YouTube, TikTok, X (Twitter), Facebook en andere kanalen.

Hoe is het ontstaan?

Wij zijn van origine een online marketingbureau en kregen steeds vaker de vraag of wij bedrijven konden helpen bij het verkrijgen van een grote hoeveelheid likes op hun Facebook kanalen.

Likes verkrijgen via betaald adverteren is vaak duur en voor starters is dat niet de eerste investering die ze willen doen. Het is voor starters een onderdeel van het geheel.

Uit een enquete is gebleken dat Facebook kanalen vertrouwen krijgen vanaf 5.000 likes. Maar het eigenlijk pas echt een begin vanaf 10.000 likes. Via betaald adverteren zou je dan al snel op duizenden euro’s zitten.

Vandaar dat we dit initiatief begonnen zijn. We willen starters en ook langer bestaande bedrijven helpen groeien op social media.

Inmiddels zijn wij partner van vele grote Instagram, YouTube, TikTok, X (Twitter), Facebook en andere kanalen, waardoor we snel de likes voor u kunnen verzamelen. Ook grote bestellingen kunnen wij snel leveren.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij de nr 1 in likes leverancier van Nederland zijn. Let’s get some likes!