Spotify Streams Kopen 🚀

2,991.099,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Refill Garantie

🚛
Snelle Levering

2,991.099,99

Soort Spotify streams: 🌎 Internationaal
100% Tevredenheidsgarantie

Op alle bestellingen krijg je 30 dagen bedenktijd.

Alle Orders Direct Verzonden

Voor alle bestelling geldt, direct verzonden!

Hoge Kwaliteit Profielen

De beste kwaliteit profielen voor de best mogelijke prijs.

Like4you Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo TVGidsnl
Logo Geenstijl
Logo MTSprout
Logo Radioguidefm
Logo Dutchcowboys

Spotify Streams Kopen

Ga je je Spotify nummer een boost geven met Spotify streams kopen?

Veel artiesten missen kansen op roem omdat ze geen normale Spotify streams verwerven…

Als je als artiest wilt doorbreken op Spotify, is het kopen van streams of plays de snelste weg om dat te bereiken. Cijfers bepalen en tonen de populariteit van een artiest aan. Een nummer met meer dan 100.000 streams wordt als populairder beschouwd dan een nummer met slechts 500 streams, zelfs als je die Spotify streams hebt aangeschaft.

Op zoek naar promotie op Spotify?

De gewone Spotify streams komen uit diverse bronnen en landen, en zijn daarom ideaal voor artiesten wereldwijd die op Spotify actief zijn. Het kopen van deze streams is de oplossing voor jouw Spotify promotie.

Is Spotify streams kopen legaal?

De vraag of het kopen van streams legaal is, is begrijpelijk. De toezichthouder ACM heeft de laatste tijd geprobeerd de verkoop van ‘engagement’ te beperken, omdat dit als oneerlijke concurrentie wordt beschouwd. Toch is het kopen van streams, anders dan vaak wordt gedacht, niet illegaal.

Wel wijst de ACM erop dat dit mogelijk in strijd kan zijn met de Spotify richtlijnen. Bestellen is dan ook op eigen risico. Gelukkig biedt Like4you een tevredenheidsgarantie van 30 dagen en kun je onze bedrijfsgegevens in het Engelse register opzoeken. We zijn een volledig Nederlandse onderneming met Engelse roots, wat het kopen van Spotify streams betrouwbaar maakt.

4 tips om meer Spotify streams te krijgen

  1. Kies een pakkende en aantrekkelijke titel voor je nummer.
  2. Sluit aan bij actuele trends. Tijdens grote evenementen zoals EK, WK of Carnaval doen nummers het vaak goed.
  3. Breng emotie in je nummer waar een breed publiek zich mee kan identificeren. Liefde is bijna altijd een succesvol thema.
  4. Zorg ervoor dat anderen jouw Spotify afspeellijst kunnen zien. Promoot deze op verschillende sociale mediaplatforms.

Hoe worden Spotify streams geteld?

Elke keer dat iemand naar je nummer luistert, voegt Spotify een stream of afspelen toe. Dit aantal blijft stijgen naarmate meer mensen luisteren.

Dit is anders dan het aantal maandelijkse luisteraars op Spotify. Dit is een dynamisch cijfer dat kan stijgen of dalen afhankelijk van je luisterpubliek.

Spotify streams kopen met PayPal?

Helaas is het niet mogelijk om Spotify streams met PayPal te kopen. De voorwaarden van PayPal staan dit niet toe voor jouw Spotify account. Gelukkig kun je wel betalen met iDeal, creditcard, KBC/CBC, Belfius en cryptocurrency.

Wil je ook je andere sociale media accounts een boost geven?

Bij Like4you kun je ook Instagram volgers of TikTok volgers kopen. Als een platform niet wordt genoemd, kun je altijd contact opnemen voor een speciaal verzoek.

 

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Ja! Dit wil ik