Ervaringen van het kopen van Facebook likes

Het kopen van Facebooklikes wordt door sommige mensen als riskant ervaren. Toch is dit niet nodig. Steeds meer ondernemers gaan overstag en kopen een set Facebooklikes. De reacties liegen er niet om. Nieuwsgierig? Lees onderstaande ervaringen en oordeel zelf.

Ervaring Likes Kopen

 

André

André was een van de mensen die huiverig was voor het kopen van Facebooklikes. Hij had zelfs bij verschillende sites een aankoop gedaan om de kwaliteit te bepalen. Zijn onderzoek wees uit dat de neppe Facebooklikes, dus lege profielen, geen effect hadden op zijn Facebookpagina. De echt likes waren zeer waardevol. Mensen deelden de berichten, klikten op de like-knop. Dat gaf zijn Facebookpagina een boost. Zijn verhaal laat zien dat echt Facebooklikes zeker werken.

Jan

Volgens Jan hebben veel marketeers een afkeer tegen het kopen van Facebooklikes. Onzin, zegt hij. Zijn stelling: als elk bedrijf likes koopt en jij doet het niet, dan loop je achter. Daarnaast, is zijn mening, krijg je meer likes van het hebben van likes. Volgens hem maakt het namelijk niet uit. Want als je 5000 likes gekocht hebt en je hebt er uiteindelijk 6000, dan heb je alsnog 1000 niet gekochte volgers. Jan koopt wekelijks Facebooklikes. Zijn tip: zorg wel dat de pagina ingericht is en er een aantal posts op staan, anders oogt het erg nep.

Ilona

Ilona was erg verbaasd over de hoeveelheid sites dat Facebooklikes aanbiedt. Ze denkt dat de verleiding groot is, en is ervan overtuigd dat alleen likes werken van mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in een dienst of product. Volgens Ilona geldt dit niet alleen voor Facebook, maar ook voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Zelf heeft ze nog geen Facebooklikes gekocht. Na twee maanden heeft ze 145 volgers.

Jeroen

De ervaringen van Jeroen met het kopen van Facebooklikes zijn positief. Hij vindt het belangrijk dat de likes aansluiten op de doelgroep en daar let hij ook op. Daarom koopt hij enkel Nederlandse Facebooklikes. Door deze likes is zijn netwerk stukken groter geworden. Ook zijn bereik is verbeterd. Volgens Jeroen kun je bij de bestelling zelfs filters aangeven, zodat je zeker weet dat je geen miskoop doet.

Elise

Voor Elise was het allemaal heel spannend. Net gestart als ondernemer. Net een Facebookpagina aangemaakt en nog maar weinig likes. Het koste haar veel inspanning om aan likes te komen. Ze wilde graag op een snelle manier aan likes komen. Ze kocht het grootste pakket likes en vond het erg spannend. Wat zou er gaan gebeuren? De pagina was net een week oud en werd alleen maar geliked door bekenden van Elise. Ze besloot om op de dag van aankoop geen likes te kopen. Ze hoopte op een verrassingseffect. Toen ze uiteindelijk haar pagina bekeek, was het aantal likes enorm gestegen en nog steeds zit er een stijgende lijn in. Volgens Elise is het kopen van Facebooklikes een ideale oplossing voor een startende ondernemer.

Positief beeld

Steeds meer mensen ervaren dat het kopen van echte Facebooklikes effectief is. Uiteraard is niet iedereen positief. Er zijn nog steeds neplikes in omloop. Maar Facebook zelf probeert dat te voorkomen. Let zelf dus altijd goed op dat je echte likes koopt. Neplikes, wat vaak likes van lege profielen zijn, bieden geen beter bereik. Daarnaast jaagt Facebook op dat soort profielen. Als Facebook ze vindt, worden ze verwijderd. En dat zou toch zonde zijn. Dat betekent dat het aantal likes ook snel weer daalt.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *